ISTANBUL
YATIRIM
Tarih:
Son Güncelleme:13/11/2021
TÜRKIYE'DE GAYRIMENKUL VE YATIRIM PLANLARI

İnsanlar, barınma ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla konut inşa eder veya inşa edilmiş bir konutu bir bedel ödeyerek satın alırlar. İnşa edilen konutlar ve üzerine inşa edilecek arsalar kişiler üzerine kayıt belgesi olan tapuyla sabit ve onaylıdır. Bu tip taşınamaz mallara gayrimenkul ismi verilir.

Gayrimenkuller sadece temel ihtiyaçlardan bir tanesi olan barınma ihtiyacının yanı sıra, yatırım aracı olarak da kullanılmaktır. Dünya üzerinde gayrimenkul piyasası eskiden beri var olmakla beraber, insanların ihtiyaçları, istekleri, amaçları doğrultusunda büyük bir ivme kazandı ve bu doğrultuda yeni çalışma alanları, yeni sektörler, yeni meslek alanları, yeni yapılar ve büyük inşaat firmaları ortaya çıktı. Bu yeni sektörlerden bir tanesi de emlakçılık sektörüdür.

Türkiye’de gayrimenkul alım-satım işlemleri büyük çoğunlukla hala eski usul yollarla, gördüm, beğendim ve sahibinden alayım metoduyla yapılmakta olsa da son yıllarda bu anlayış biraz da olsa değişim göstermiştir. Profesyonel olarak emlak danışmanlarıyla yapılan fizibilite çalışmaları, gayrimenkul mülk değerlendirme çalışmaları bu sektöre yatırım yapanların yüzünü güldürmüş ve kâr elde etmelerini sağlamıştır. Şunu da ifade etmek gerekiyor ki Türkiye’de emlakçıların namı pekte iç açıcı değildir, bunun sebebi elinde biraz sermayesi bulunan insanların düşük rayiç bedelden mülk satın alıp bir süre sonra yüksek rantlar sağlayarak kâr sağlamaya çalışması ve bunu yaparken insanları mağdur etmesidir. İşte burada işini bilen, bilgili, daha önceki faaliyetlerinde başarılı olmuş, insanları doğru alanlara doğru zamanda yönlendiren emlak danışmanlarının önemi bir kez daha anlaşılıyor.

İstanbul’da emlak sektörü diğer illerimize nazaran biraz daha büyük ve hareketli olup,  İstanbul’da yatırım yapacakların çok daha fazla dikkatli olmasını gerektiriyor. Bilindiği üzere İstanbul dünyanın sayılı şehirlerinden bir tanesi, bu güzel ve nadide şehirde mülk sahibi olmanın bedeli de elbette biraz fazla olabilir, fakat gayrimenkulün pahalı olmasının yanı sıra bu gayrimenkulü satın aldığınız takdirde size kazancı, getirileri ve kendini amorti edebilme süresinin kaç yıl olduğu çok daha fazla önemlidir.

İstanbul, sürekli aldığı göçlerle artan nüfusu, ticaret hacmi, turizm potansiyeli, tarihi yapısı gibi özelliklerle ve dünyaca ünlü yerli -yabancı inşaat şirketlerinin buraya yatırım yapmasıyla İstanbul’da satılık arsa piyasası artmış, inşaatların tamamlanmasıyla da satılık daire, satılık villa, satılık dükkân gibi gayrimenkullerde artış olmuştur. Firmaların projelerinin tamamlanmasıyla bu bölgelerde nüfus artmış alışveriş ve eğlence merkezleri, iş yerleri gibi ticari faaliyetler hızlanmış, buna istinaden de ticari gayrimenkul piyasası hızlanmıştır.

Türkiye’nin öncü emlak firmalarından olan biz sadece İstanbul değil Türkiye’nin her yerinde sizlere emlak danışmanlığı, fizibilite çalışması ve gayrimenkul değerlendirmesi yapmaktayız. Ayrıca İstanbul’a yakınlığıyla dikkat çeken yeşilin bin bir tonunun bulunduğu Sapanca’da satılık villa seçeneklerimizde mevcut. Yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri olan otelleri ve konaklama hizmetlerinin bulunduğu Sakarya’nın bu şirin ilçesinde sizde bir villa sahibi olmak ya da diğer müşterilerimiz gibi kârlı bir yatırım yapmak isterseniz bize başvurabilirsiniz.

Emlak danışmanlığının ne kadar ciddi ve titizlik isteyen bir iş olduğunun bilincinde olan firmamız, sizlere daha iyi bir hizmet verebilmek adına her geçen gün yeni projeler ve çalışmalar yapmaktayız. Gayrimenkul veya yatırım alanında Türkiye’de birçok firma mevcut, bunun bilincinde olmakla beraber, bizim farkımız profesyonel anlamda uzman bir ekiple çalışmamız ve sizlere en yüksek kârları nasıl sağlayabiliriz düşüncemiz. Bu bağlamda sizlere, nasıl yatırımlar yapacağınız ve hangi dönemde nasıl davranacağınız hakkında bilgi vermemizi isterseniz bizlere ulaşmak için web sitemizi kullanabilirsiniz.

Property in Turkey for sale | Turkish Citizenship by investment - Invest In Turkey Property And Get Turkish Passport - Realty Galaxy TÜRKIYE'DE GAYRIMENKUL VE YATIRIM PLANLARI Property in Turkey for sale | Turkish Citizenship by investment - Invest In Turkey Property And Get Turkish Passport - Realty Galaxy,İnsanlar, barınma, ihtiyaçlarını, karşılamak, amacıyla, konut, inşa, eder, veya, inşa, edilmiş, bir, konutu, bir, bedel, ödeyerek, satın, alırlar,İnşa, edilen, konutlar, ve, üzerine, inşa, edilecek, arsalar, kişiler, üzerine, kayıt, belgesi, olan, tapuyla, sabit, ve, onaylıdır,Bu, tip, taşınamaz, mallara, ga Property in Turkey for sale | Turkish Citizenship by investment - Invest In Turkey Property And Get Turkish Passport - Realty Galaxy İnsanlar, barınma ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla konut inşa eder veya inşa edilmiş bir konutu bir bedel ödeyerek satın alırlar. İnşa edilen konutlar ve üzerine inşa edilecek arsalar kişiler üzerine kayıt belgesi olan tapuyla sabit ve onaylıdır. Bu tip taşınamaz mallara ga